Kostnadsfri värdering av dödsbo i Stockholm - Novaretro

VILL DU OMVANDLA DINA FÖREMÅL TILL PENGAR? VI VÄRDERAR DEM KOSTNADSFRITT.

Värdering av dödsbo i Stockholm.

Behöver du hjälp med värdering av dödsbo i Stockholm kan vi på Novaretro hjälpa dig. Sedan många år tillbaka köper vi bohag och har en gedigen erfarenhet av att hantera allt som rör dödsbon, med allt från städning och tömning av bohaget till att sälja lösöret på auktion.

Hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss här på Novaretro för ytterligare information eller personlig rådgivning.

Ring oss på telefon: 08-51 51 05 06
Skicka e-post till: richard@novaretro.se

RESPEKT OCH AKTSAMHET

När du anlitar oss kan du alltid räkna med att vi arbetar med stor hänsyn till det bohag du behöver hjälp med. Vi vet att hanteringen av ett dödsbo för dig som anhörig innebär en emotionell påfrestning.

GEDIGEN ERFARENHET

Att överlåta processen till en professionell aktör som vet vad samtliga moment kräver och innebär, när det gäller sterbhus, kan därmed vara ett bra alternativ.

KORREKT VÄRDERING

På Novaretro tar vi ett helhetsansvar för ditt dödsbo och vi köper upp både hela och delar av hem. För oss har allt ett värde och du kan alltid lita på en rättvis prissättning med oss.

ALLT ÅTERBRUKAS

Vi ser till att alla inventarier värderas rätt och kommer ut på marknaden igen där de kan glädja någon annan. Vi slänger aldrig något och skulle något bli över efter försäljning, skänker vi det till loppmarknad eller hjälporganisationer.

Novaretro stödjer Cancerfonden & World Animal Protection.
Cancerfonden
World Animal Protection
Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.