Sterbhus i Stockholm - Vi köper dödsbon

VI HJÄLPER DIG ATT VÄRDERA KOSTNADSFRITT OCH OMVANDLAR FÖREMÅLEN TILL PENGAR.

När du ska sälja dödsbo, även kallat sterbhus, i Stockholm är du välkommen till oss på Novaretro?

När du ska sälja dödsbo, även kallat sterbhus, i Stockholm är du välkommen till oss på Novaretro. Att vi köper sterbhus innebär att vi tar hand om städning och tömning av bohaget för att sedan sälja lösöret på auktioner.

Med andra ord tar vi ett helhetsansvar för ditt dödsbo, och det finns flera fördelar med att ta hjälp av oss. Med hög kompetens inom bolaget levererar vi ett stort marknadsvärde. Vi arbetar alltid med stor ödmjukhet och värdighet, där vi alltid prioriterar kvalitet framför kvantitet.

Ring oss på telefon: 08-51 51 05 06
Skicka e-post till: richard@novaretro.se

VÄRDERA BOHAG

När du anlitar oss för att ta hand om ett sterbhus värderar vi bohaget, ger dig ett bud och köper därefter ditt dödsbo och dina inventarier.

SMIDIG VÄRDERING

Vår ambition är att hela processen som rör dödsboet i fråga ska löpa på så smidigt som möjligt. Därför gör vi ett hembesök, gör en värdering och ser därefter till att all egendom och inventarier får nytt liv igen.

INGA AVGIFTER

Det är i regel bättre för dig som kund att anlita oss jämfört med att själv sälja via ett auktionsverk, som tar 25-30 % av försäljningsvärdet. Vilket dessutom innebär flera skattefördelar.

SÄLJA STERBHUS

Om du har ett dödsbo som du vill ha hjälp med att hantera är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Novaretro.

Novaretro stödjer Cancerfonden & World Animal Protection.
Cancerfonden
World Animal Protection
Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.