Sälja Antika saker i Stockholm - Antikviteter

VI VÄRDERAR DINA SAKER KOSTNADSFRITT OCH DU FÅR BETALT DIREKT.

Hos oss kan du få hjälp att sälja antika saker i Stockholm.

När vi grundade verksamheten 2010 köpte vi till en början enstaka föremål med inriktning på samlarsaker. Under åren har vår verksamhet etablerats och vi är numera inriktade på design, retro och antikt.

Objekt som vi samlar in säljer vi sedan vidare i vår butik i Brottby strax utanför Stockholm.

Utöver det köper vi också upp hela bohag och ser till att inventarierna från hemmet förvaltas väl med ambitionen om att glädja en ny ägare. Har du något som du tror skulle glädja någon annan, eller är du kanske på jakt efter ett sällsynt objekt?

Ring oss på telefon: 08-51 51 05 06
Skicka e-post till: richard@novaretro.se

UNIKA FÖREMÅL

Många har fått tag på unika föremål genom oss, saker som de kanske varit ute efter under en lång tid men inte hittat någon annanstans. Har du något som du tror skulle kunna glädja någon annan?

ANTIKT, DESIGN OCH RETRO

Besök gärna vår butik på Stora Karby Gård i Brottby, norr om Stockholm, om du är på jakt efter ett sällsynt föremål eller samlarobjekt.

LÅNG ERFARENHET

Vi har lång erfarenhet av att köpa bohag. Vi arbetar alltid med stor ödmjukhet och värdighet, där vi alltid prioriterar kvalitet framför kvantitet.

KONTAKTA OSS

För vidare information och personlig rådgivning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Novaretro. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna mer om vår verksamhet.

Novaretro stödjer Cancerfonden & World Animal Protection.
Cancerfonden
World Animal Protection
Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.