Antik värderare i Stockholm - Novaretro

HOS OSS KAN DU VÄRDERA DINA FÖREMÅL UTAN KOSTNAD OCH OMVANDLA DEM TILL PENGAR.

Eftersöker du en antik värderare i Stockholm?

Eftersöker du en antik värderare i Stockholm? På Novaretro är vi specialister på värdering av antika föremål, samlarobjekt och inventarier som gärna köper upp intressanta objekt. Vi startade vår verksamhet 2010 med fokus på enstaka föremål med inriktning på samlarsaker.

Sedan dess har vi breddat oss och köper i dagsläget upp hela och delar av hem, där vi ser till att allt värderas rätt och kommer tillbaka ut på marknaden igen.

För oss är allt av intresse – som exempelvis designmöbler, gamla leksaker, antikviteter, retro och samlarobjekt.

Ring oss på telefon: 08-51 51 05 06
Skicka e-post till: richard@novaretro.se

VI UTFÖR VÄRDERINGAR

Vi tar uppdrag i hela Mälardalen. Främst i Nacka, Djursholm, Vallentuna, Danderyd, Uppsala, Täby, Åkersberga, Solna och Sundbyberg och även Vasastan, Östermalm, Södermalm samt Kungsholmen.

KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Vid värdering av antikviteter och inventarier erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi tar en närmare titt på dina antika saker och kontrar med ett rättvist prisförslag. Då kan vi även ge dig ett bud och köpa sakerna direkt på plats i en enkel och bekväm process.

ANTIKVITETER OCH SAMLAROBJEKT

Vi har som mål att våra kunder ska kunna få tag i antika föremål och samlarobjekt till humana priser. Genom åren har många från ett brett kundspektra hittat unika saker de varit ute efter länge, men inte hittat någon annanstans.

VI SLÄNGER INGENTING

När vi hanterar dödsbon och föremål som lämnas in till oss slänger vi aldrig någonting, utan ser till att sakerna snabbt kommer ut på marknaden igen. Det som inte går att sälja skänker vi vidare till loppmarknader eller välgörenhet.

Novaretro stödjer Cancerfonden & World Animal Protection.
Cancerfonden
World Animal Protection
Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.