Om Novaretro

Novaretro drivs och ägs av Richard Sjöberg sedan 2010. Novaretro köper upp hela hem och delar av hem, men även enstaka föremål som design, antikt, retro och samlarobjekt, för att sedan sälja vidare i vår butik i Brottby strax utanför Stockholm. Vår målsättning är att dessa saker skall gå tillbaka till marknaden istället för att slängas på soptippen.


Om Novaretro

Retro och antikt till humana priser
Novaretro har även som mål att se till att kunder får tag i design, retro och samlarsaker till humana priser. Det roligaste är när någon får tag på ett unikt föremål hos oss, som de kanske har letat efter länge men inte hittat på annat håll.

Föremål får nytt liv
När Novaretro startade för 6 år sedan köpte vi upp enstaka föremål med inriktning på samlarsaker. Efter åren som gått har vi inriktat oss mer på design, retro och antikt, samt att vi nu mera köper upp hela hem och ser till att sakerna från hemmet förvaltas väl och gläder nästa ägare. Vi slänger inget. 97% av alla föremål kommer ut på marknaden igen och det som inte säljes skänks till loppmarknader.

Har du någonting annat att erbjuda får du gärna höra av dig till oss.
Vi är alltid intresserade av att se vad som finns.

Ring oss på telefon: 08-51 51 05 06
Skicka e-post till: richard@novaretro.se
Varmt välkommen till oss!





Vi finns även på Tradera >>
Se informationsfilmen ovan.








Karta Novaretro

Stora Karby Gård
186 70 Karby

Vägbeskrivning från Stockholm.

Motorväg E18, mot Norrtälje, avfart Brottby. Tag vänster över bron på Gamla Norrtäljevägen (väg 268). När du ser Ica Brottby på höger sida, fortsätt rakt fram och sväng in nästa vänster mellan två vita pelare, åk upp för en liten backe.

Kontakt Telefon
Kontakt E-post
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Kontakta oss idag så hjälper vi er med värdering av dödsbo eller antikviteter.

Ring oss på telefon: 08-51 51 05 06
Skicka e-post till: richard@novaretro.se

Varmt välkommen till oss!