Vi köper sterbhus i Stockholm

Novaretro är specialister på sterbhus. För oss har allt ett värde och efter många års erfarenhet av dödsbon kan vi säkerhetsställa ett rättvist pris till dig. Eftersom ingen bostad är den andra lik skapar vi alltid en anpassad lösning för just dig. Hos oss får du bäst betalt och vi betalar dig kontant.


Så här fungerar det

dödsbon solna
dödsbon sundbyberg
dödsbon sollentuna
dödsbon bromma

Dödsbo – värdering och försäljning
Värdighet och kvalitet är vår ledstjärna, och det vill vi att du som kund ska känna när du anlitar oss. Vi gör alltid ett kostnadsfritt besök där vi värderar lösöret och ger dig ett ärligt och rättvist prisförslag. Våra åsikter är personliga och ärliga när vi går genom föremålen i dödsboet. Fördelen med att anlita våra tjänster är att du slipper onödiga avgifter och du slipper hämta tillbaka föremål som inte går till försäljning. Vi slänger inget. 97 % av alla föremål kommer ut på marknaden och de föremål som inte säljes skänks till loppmarknader. Intresset för retro är mycket högt, vilket betyder att de flesta föremål snabbt hittar nya hem och ägare.
Väljer du att sälja dödsboet till oss får du kontant betalning och du slipper oroa dig över vad du skall göra med alla föremål. Samtliga saker får nytt liv och kommer till användning igen. Vi sköter uttömningen av huset eller lägenheten. Om så önskas hjälper vi även till med flytt och städning. Vi garanterar ett noggrant utfört arbete.

Vi är främst verksamma i norra Stockholm, men vi köper dödsbon och bohag i hela Stockholms län med omnejd. Allt från Östermalm, Vasastan, Södermalm, Bromma, Kungsholmen, Åkersberga till grannkommuner som Täby, Lidingö, Danderyd, Nacka, Sundbyberg, Värmdö, Ekerö, Solna, Järfälla, Sollentuna, Vaxholm och Gustavsberg med flera. Vi kan även ta större objekt i Uppsala, Trosa, Nyköping och andra närliggande städer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Hos oss är du i trygga händer.

Kontakt Telefon
Kontakt E-post
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Kontakta oss idag så hjälper vi er med värdering av dödsbo eller antikviteter.

Ring oss på telefon: 08-51 51 05 06
Skicka e-post till: richard@novaretro.se

Varmt välkommen till oss!