Vi kan hämta ditt dödsbo i Stockholm

Vi kan hämta dödsbo i Stockholm! Novaretro köper bohag och erbjuder helhetslösningar när du behöver hjälp med ditt dödsbo. Vi köper upp delar av eller hela bohaget och tar ansvar för städning, tömning och röjning för att sedan hämta dödsboet i Stockholm.

Sedan säljer vi inventarierna i vår egna butik för att de förhoppningsvis ska komma till nytta för någon annan. Förblir dem mot förmodan osålda, skänks de vidare till loppmarknader i trakten.

När du anlitar oss får inventarierna komma till användning igen hos någon annan, istället för att hamna på soptippen. Vi slänger alltså inget, utan ser till att sakerna förvaltas väl.

Kontakt Telefon
Kontakt E-post
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Så här fungerar det

Hämta Dödsbo Stockholm
Hämta Dödsbo Stockholm
Hämta Dödsbo Stockholm
Hämta Dödsbo Stockholm

Varför välja Novaretro?
  • Vi arbetar med hög effektivitet och lyhördhet för att du ska känna dig trygg
  • Vi erbjuder branschens bästa priser
  • Lång erfarenhet av att köpa bohag
  • Du sparar både tid och pengar, kontra att sälja alla inventarier och ta hand om dödsboet själv
  • Med hög kompetens inom bolaget levererar vi ett stort marknadsvärde
  • Vi arbetar alltid med stor ödmjukhet och värdighet, där vi alltid prioriterarkvalitet framför kvantitet

Med åren har vi blivit specialister på att hämta och hantera dödsbon där vi alltid tar fram en anpassad lösning enligt dina just behov och önskemål.

När du anlitar oss erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt besök där vi värderar lösöret som vi sedan ger ett bra och rättvist kostnadsförslag på.

För många är det ett tufft projekt att hantera ett dödsbo, både känslomässigt och fysiskt med allt vad arbetet innebär, och då kan det vara det befriande att överlåta ansvaret till en professionell aktör som kan understödja i processen.

Vi arbetar givetvis med stor respekt för dödsboet och är lyhörda genom hela förloppet, eftersom att vi vet att det ofta är en känslig process för de anhöriga.


Kontakta oss för att hämta dödsbo i Stockholm

Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret här på vår hemsida om du vill anlita oss för att hämta ditt dödsbo, så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och bokar in en passande tid för värdering. Varmt välkommen till oss på Novaretro.

Ring oss på telefon: 08-51 51 05 06
Skicka e-post till: richard@novaretro.se