Dödsbo - Tömning & Städning i Stockholm

Förmodligen har du sökt på “dödsbo städning Stockholm”. Vi köper upp delar av och hela hem där vi tar hand om såväl städning som tömning av inventarier för att sedan sälja vidare.

2010 startade vi upp verksamheten med fokus på att köpa upp enstaka föremål med inriktning på samlarsaker. Sedan dess har verksamheten etablerats till att köpa upp bohag där vi tar ett helhetsansvar med efterföljande tömning där vi sedan säljer lösöret på auktion.

Kontakt Telefon
Kontakt E-post
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Så här fungerar det

Dödsbo städning Stockholm
Dödsbo tömning Stockholm
Städning Dödsbo Stockholm
Tömning Dödsbo Städning Stockholm

Därför ska du välja Novaretro:

  • Vi arbetar med hög effektivitet och lyhördhet för att du ska känna dig trygg
  • Vi erbjuder branschens bästa priser
  • Lång erfarenhet av att köpa bohag
  • Du sparar både tid och pengar, kontra att sälja alla inventarier och ta hand om dödsboet själv
  • Med hög kompetens inom bolaget levererar vi ett stort marknadsvärde
  • Vi arbetar alltid med stor ödmjukhet och värdighet, där vi alltid prioriterarkvalitet framför kvantitet


Att tömma och städa ur ett dödsbo är något som ganska snabbt brukar behöva lösas och som nära anhörig till den person som har gått bort kan det vara ett tufft projekt att ta tag i på egen hand ur ett såväl känslomässigt som fysiskt perspektiv.

Med lång branschvana kan vi snabbt hjälpa dig med städning av ditt dödsbo i Stockholm utan att du behöver ta tag i det själv. I samband med städningen utför vi även tömning av ditt dödsbo och hjälper dig att bli av med de saker du inte vill ha.

Dessa säljs sedan vidare i vår butik i Brottby, vilket är bättre pengar i jämförelse med att själv sälja genom auktionsverk som brukar ta runt 25-30 % på det totala försäljningsvärdet. Blir det av någon anledning osålt, skänks det till loppmarknader.


Anlita oss för städning av dödsbo i Stockholm

Vi strävar efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt när det kommer till städning och tömning av ditt dödsbo. Vi vet att det kan vara en känslig process och arbetar därför med största respekt och ödmjukhet så du kan känna dig trygg med oss på Novaretro.

Ring oss eller fyll i kontaktformuläret här på webben om du veta mer om oss och vad vi kan göra för dig. Varmt välkommen!


Ring oss på telefon: 08-51 51 05 06
Skicka e-post till: richard@novaretro.se