Bli av med gamla möbler och saker!

Vill du bli av med gamla möbler/ saker från ett dödsbo? Då kan du vända dig till oss på Novaretro.

Vi är ett företag som köper upp både sterbhus och gamla inventarier med en ambition om att bringa nytt liv till din egendom och föra dem tillbaka på marknaden igen. Det kan vara inventarier såsom möbler, samlarsaker, tavlor, lampor, klocksamlingar och militärsaker.

Dessa säljer vi sedan vidare i vår butik där sakerna får möjlighet att glädja någon annan, istället för att sakerna ska slängas, där vi ser till att köparen får tag på föremålen till bra priser. Vi har haft många glada kunder som fått tag i unika föremål som de letat efter länge men inte fått tag i på annat håll.


Bli av med gamla saker möbler
Kontakt Telefon
Kontakt E-post
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi köper dödsbon och säljer lösöret

Vi startade vår verksamhet 2010 med en idé om att köpa upp enstaka föremål med fokus på samlarobjekt. Vilket idag omfattar design, retro och antikviteter. Vårt tjänsteutbud har även breddats till att vi köper upp gamla bohag där vi städar ur, tömmer och röjer dödsboet för att sedan sälja lösöret på auktion så att sakerna kommer till användning igen.

Varför du ska välja Novaretro:

  • Vi arbetar med hög effektivitet och lyhördhet för att du ska känna dig trygg
  • Vi erbjuder branschens bästa priser
  • Lång erfarenhet av att köpa bohag
  • Du sparar både tid och pengar, kontra att sälja alla inventarier och ta hand om dödsboet själv
  • Med hög kompetens inom bolaget levererar vi ett stort marknadsvärde
  • Vi arbetar alltid med stor ödmjukhet och värdighet, där vi alltid prioriterarkvalitet framför kvantitet

Att anlita oss

Det är enkelt att anlita oss på Novaretro när du vill bli av med dina gamla möbler/ saker. För att göra processen enkel och smidig kommer vi hem till dig och gör en värdering av de saker och inventarier du har.

Som en följd får du ett bud av oss som vi kan köpa sakerna för direkt på plats - enkelt, snabbt och bekvämt. Det ger dig i regel också bättre pengar jämfört med att sälja själv via ett auktionsverk, som tar omkring 25-30 % av försäljningsvärdet.

Om du har saker du vill bli av med, så tveka inte att kontakta oss på Novaretro så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig eller bokar in en tid för en värdering. Ring eller fyll i vårt kontaktformulär!


Ring oss på telefon: 08-51 51 05 06
Skicka e-post till: richard@novaretro.se

Vi finns även på Tradera >>
Se informationsfilmen ovan.
Karta Novaretro

Stora Karby Gård
186 70 Karby

Vägbeskrivning från Stockholm.

Motorväg E18, mot Norrtälje, avfart Brottby. Tag vänster över bron på Gamla Norrtäljevägen (väg 268). När du ser Ica Brottby på höger sida, fortsätt rakt fram och sväng in nästa vänster mellan två vita pelare, åk upp för en liten backe.